НАСЛИКАНИОТ ПРЕВЕЗ

Поднаслов: Понекогаш најголемото патување е растојанието помеѓу двајца луѓе

445 ден

Автор: Вилијам Сомерсет Мум
Издавач: Икона
Димензии: 208стр. 13х20 cm
Тежина: 230 гр.
ОПИС

Кити Фaин е убава, но површна жена, сопруга на Волтер, бактериолог, кој работи во Хонг Конг. Незадоволна од Чарли Таунсенд, маж кој таа го смета за шармантен, привлечен и возбудлив.Меѓутоа, кога Волтер ќе открие за нејзината прељуба, тој бара необична и страшна одмазда: Кити мора да го во внатрешноста на Кина каде владее епидемична колера.

 

На почеток издадена со многу протести, Насликаниот превез е класична приказна за духовното будење на жената

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber