НЕКА ЗАПОЧНЕ ШМЕК ФЕСТ

Поднаслов: Водич на Џорџиа Николсон за животот и љууууубовта

199 ден

Автор: Луиз Ренисон
Издавач: Икона
Димензии: 112стр, 13х20 cm
Тежина: 150 гр.
ОПИС
  • Драги другари и другарки,
  • Го создадов ова мало дело на гениозност за да ви помогне да ги избегнете фијаската со момчињата и да станете успешна божица на љуууубовта!

Газете се од смеење од моите совети за…

  • Како да не испаднеш простачка и убавка будалетинка
  • Избегнување на вашето семејство во секое време
  • Никогаш не дозволувајте вашиот мозок да размислува сам за себе…
  • Фантастични и шмекастични совети

Го правам ова единствено затоа што ве сакам.

Џорџиа ххх

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber