НЕОЧЕКУВАН ГОСТИН

399 ден

Автор: Агата Кристи
Издавач: Икона
Димензии: 176стр, 13х20 cm
Тежина: 200 гр.
ОПИС

Кога еден туѓинец ќе заглави со својата кола во ендек во Јужен Велс една маглива вечер, помош и излез бара во првата куќа на која наидува најблизу до патот. Таму наоѓа жена со пиштол в рака, која немо стои над мртвото тело на нејзиниот хендикепиран сопруг. Признава убиство и неочекуваниот посетител се нуди да ѝ помогне да подготви лажна приказна.

Но можно ли е Лора Ворик да не го сторила злосторот? И ако е така, кого штити?…

„Како мартини – крцкаво, суво, софисти цирано – на големо задоволство на сите вљубеници во трилерските заплети на Кристи“

Booklist

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber