обожувањето како цел на човечкиот живот

Обожувањето Како Цел на Човековиот Живот

За да се воздигне кон небото човекот поседува две крилја: милоста и слободата. Обожувањето е средба на Божествената Љубов која се симнува (нисходи) и човековата која се издига (восходи)
-Св. Максим Исповедник

100 ден

Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил