Пакет понуда 56

897 ден 500 ден

Автор: Кен Бланчард
Издавач: Икона
ОПИС

„Лидерство и менаџерот ’една минута’ – Зголеми ја ефикасноста станувајќи добар лидер“ – Кен Бланчард
„Менаџерот ’една минута’ во акција – Практичен водич за подобрување на перформансите“ – Кен Бланчард и Роберт Лорбер
„Менаџерот ’една минута’ – Зголеми ја продуктивноста, профитот и сопствениот просперитет“ -Кен Бланчард и Спенсер Џонсон

Кошничка
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
1 item Кошничка
Мој Профил

Најава

Немате профил?