Патот на љубовта

Кога оние меѓу нас кои живеат во нехармоничност би го избрале патот на љубовта, макар и за кратко, никогаш повеќе не би биле предизвикани да се вратат на стариот начин на живот. Зошто да не пробате? Со години сте измачувани и раскинувани на парчиња од поганост, грижи, страв, омраза и лоша волја; вие кои веќе сте убиле многу години од своите животи, зошто не му свртите грб на сето ова и не го изберете патот на љубовта? Поминете ги високите огради, прегрнете ги најважните нешта на светот и чекорете по патот на љубовта!

400 ден

Автор: Орисон Свет Марден
Издавач: Ѓурѓа
Димензии: 210 стр. cm
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил