Patuvanjata-na-skaznata_Aleksandar-Prokopiev

Патувањата на сказната

Александар Прокопиев, истакнат современ македoнски автор, овојпат пред читателската публика излегува со раскази за деца. Овој креативен писател напиша оригинални приказни кои веруваме, со задоволство ќе бидат прочитани, како што веруваме дека повторно ќе бидат преведувани и надвор од нашата земја.

100 ден

Автор: Александар Прокопиев
Издавач: Магор
Димензии: 14*20 cm
Тежина: 175 гр.
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил