ПЕПЕРУТКИ, ЗАКАЧКОВЦИ И ЛОШИ, ЛОШИ НАВИКИ

Поднаслов: Светот на Ели

КЛИКНИ-ЧИТАЈ (првите страници од книгата)

Роуен се однесува чудно (па, добро, почудно од обично). Во еден миг таа плаче поради којзнае што, а во наредниот влетува во куќата со сите тие нови работи (кои мора да ѝ ги дала некаква шопинг – самовила, бидејќи знам оти има нула пари). А потоа, тука е графитот во училиштето: „Роуен Лав е мапет“ (и не мислам дека зборот „мапет“ е напишан на пријателски начин, во стилот „Кермит е кул“). Што ли се случува со мојата сестра?

299 ден

Автор: Карен МекКомби
Издавач: Икона
Димензии: 208стр. 13х20 cm
Тежина: 250 гр.
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил