ПИШУВАЊЕ КРАТКИ РАСКАЗИ

299 ден

Автор: Андреј Блатник
Издавач: Икона
Димензии: 172стр. 13х20 cm
Тежина: 200 гр.
ОПИС

Книга којашто е вистинска реткост – и учебник, и пријател и водич низ пишувањето на кратки приказни. Наменета за сите кои сакаат да бидат писатели, посебно оние кои сакаат да пишуваат кратки приказни, но и за оние што само уживаат додека ги читаат.

Во оваа книга нема да го најдете волшебното решение како да станете најпознатиот писател на светот, туку ќе најдете креативни инструкции како да започнете да се занимавате со нешто што, за да го работите, мора да го сакате безрезервно.

Андреј Блатник е еден од најпознатите и најпреведувани словенечки писатели, професор по креативно пишување и плоден автор на кратки приказни.

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber