Познавање на животот

Инспиративно дело кое нуди насоки и мудри совети за да ја зголемиме нашата свесност за себе и за значењето на единствениот придонес кој го дава секој во општеството. Адлер ни покажува како да се движиме кон целта без да се грижиме за последиците. Признавајќи дека помагањето на другите е најважната состојка за индивидуално созревање, Адлер ја нагласува нашата обврска да придонесеме за
општо добро.

300 ден

Автор: Алфред Адлер
Издавач: Ѓурѓа
Димензии: 194 стр. 12.5 х 20 cm
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил