ПРИНЦИПИТЕ НА МАСОНСКОТО ПРАВО ПРАВОТО НА МАСОНСКИТЕ ЛОЖИ

ПРИНЦИПИТЕ НА МАСОНСКОТО ПРАВО ПРАВОТО НА МАСОНСКИТЕ ЛОЖИ

Во оваа книга, на читателот му се претставува краток историски преглед на настанокот и развојот на устројството на Големите ложи, и начинот на кој таквите тела се првично организирани, кој ги сочинува нивните службеници и членови и кои се нивните признати права. Сѐ за законодавната, судската и извршната власт на Големата ложа.

300 ден

ISBN: 9786082013442 Категорија , Tags , ,
Автор: Алберт Џ. Меки
Издавач: Ѓурѓа
Кошничка
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил

Најава

Немате профил?