Прирачник за љубовта

КЛИКНИ-ЧИТАЈ (првите страници од книгата)

Извадок од книгата:
„Вистинските моменти се појавуваат кога вие и вашиот партнер сте целосно фокусирани еден на друг и на љубовта меѓу вас во моментот, кога целосно надминувате што и да се случи, кога дозволувате ваши-те срца да се поврзат и чувствата слободно да се влеваат. Може да имате вистински момент кога водите љубов или кога подготвувате појадок. Не е важно што правите – туку обрнувањето внимание на она што го правите, тоа го прави вистинскиот момент.
За да бидете вистински љубовник треба да обрнете внимание на вашиот партнер, на вашата врска и на себеси. Проблемот е што многумина од нас ги живеат своите емотивни животи безумно, без размислување, без чувство, автоматски и несвесно. Зборувате, се прегрнувате, имате секс, но често без целосно вни-мание на она што го правите.“

299 ден

Автор: Барбара де Анџелис
Издавач: Икона
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил