Cakrite

Прочистување на чакрите

Авторката ве води низ визуелизации и низ медитации, преку кои ќе научите како да ги прочистите своите енергетски центри, кои ќе ги активираат вродената моќ на исцелување и психичките способности кои лежат скриени во вас. Откако ќе ги исчистите негативните енергии од страв и од грижи, вашите природни моќи ќе се разбудат и ќе ви овозможат да ја спознаете иднината, да се исцелите себеси, другите и планетата, слободно да комуницирате со ангелите и со другите космички битија и да ги дознаете дотогаш скриените мистерии и тајни.

120 ден

Out of stock

Автор: Дорин Виртју
Издавач: Три
Димензии: 11*17 cm
Тежина: 90 гр.
Кошничка
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил

Најава

Немате профил?