ПРОШЕТКА ЗА СЕЌАВАЊЕ

Поднаслов: Сè се сведува на тоа кој е покрај тебе

Од време на време, ќе наиде човек на некоја извонредна книга, која на прв поглед изгледа како и останатите безброј, но тогаш, ја читаш и му се восхитуваш на богатството во неа. Прошетка за паметење е таква книга.“

New York Sunday Post

Ландон Картер никогаш не би ни сонувал да ја покани Џејми Саливан да излезат, но ги спојува чудниот пресврт на судбината. Во наредните неколку месеци, Ландон се пробива низ штитот на Џејми и почнува да ја запознава подобро – и да се вљубува. Но тогаш дознава дека Џејми има силна причина што не им дозволува на луѓето да се зближат со неа – тајна која ќе му го скрши срцето.

Николас Спаркс ги разоткрива тајните на човековото срце

„Болно потресна… ќе Ве расплаче поради радоста и трагедијата.“

399 ден

Bulk deal
Quantity Discount
3 333 ден
4 333 ден
5 300 ден
6 + 300 ден
Bulk pricing will be applied to package:
Автор: Николас Спаркс
Издавач: Икона
Димензии: 184стр. 13х19 cm
Тежина: 200 гр.
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил