Психологија на сексуалноста

Психологија на сексуалноста

На овој свет ништо не е реално освен љубовта. Човек се изморува од размислување, па дури и од дејствување. Но, човек никогаш не се изморува од сакање, ниту од искажување на истото. Суштината на среќата е срцето да биде исполнето – дури и со болка, со најгорчлива болка. Ќе прочитате за сексуалното образование, размислувањата за сексуалната љубов, проблемот на сексуалното воздржување и за најважното – љубовната вештина!

400 ден

Out of stock

Автор: Хавелок Елис
Издавач: Ѓурѓа
Кошничка
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил

Најава

Немате профил?