ПУРПУРНОТО МОРЕ

Поднаслов: Љубовни бајки од целиот свет

150 ден

Издавач: Херои
Димензии: 96стр. 13х20 cm
Тежина: Сите возрасни еднаш биле деца… но само малкумина се сеќаваат на тоа. – Antoine de Saint-Exupéry, The Little Prince гр.
ОПИС

Љубов е кога потребите на другите ги ставате пред своите – Frozen

Љубовта не треба да биде перфектна туку вистинска – Beauty and the Beast

Денешните специjални моменти утре се сеќавање – Aladdin

Никогаш не посакуваj да бидеш различен од тоа што си – Thumbelina

Сите возрасни еднаш биле деца… но само малкумина се сеќаваат на тоа. – Antoine de Saint-Exupéry, The Little Prince

 

 

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber