РАСПЛАКАНИ ДЕВОЈКИ

Поднаслов: Трогателна и реалистична приказна за љубовта и за пријателството

https://www.youtube.com/watch?v=kGKs–CmTCE&ab_channel=AmyMcLean

349 ден

Автор: Џеклин Вилсон
Издавач: Икона
Димензии: 194стр. 13х20 cm
Тежина: 250 гр.
ОПИС
  • Величествената ромаса на Ели со Расел, стои на стаклени нозе. Магда го изгуби своето милениче и е страшно вознемирена…
  • Ели Маг и Нејин се повторно тука, ама не се баш среќни

    Величенствената романса на Ели со Расел, стои на стаклени нозе. Магда го изгуби своето милениче и е страшно вознемирена (иако никој друг не знаел дека има хрчак). А на Нејдин и е преку глава од тоа тие двете да и расправаат за опасностите од средба со некого што го запознала преку интернет. Таа смета дека нејзиниот виртуелен дечко е чудесен. Исплакано е море од солзи и потрошени се стотици марамчиња. Може ли пријателството меѓу девојките да го издржи ова време на искушенија.

    Инзворедна четврта епизода од серијата девојки… Совршен роман за тинејџери од перото на авторката на бестселери, Џеклин Вилсон

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber