Lajbnic_Rasprava-za-metafizikata

Расправа за метафизиката; Монадологија

Расправа за метафизиката е кратко дело на францускиот философ и математичар Готфрид Вилхелм Лајбниц каде авторот ги образложува своите гледишта за физичката материја, движењето и отпорот на телата, како и улогата на Бога во универзумот.

190 ден

Автор: Готфрид Вилхелм Лајбниц
Издавач: Магор
Димензии: 13,5*20 cm
Тежина: 130 гр.
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил