Сакам Маж - ШТО СЕКОЈА ЖЕНА ТРЕБА ДА ЗНАЕ ЗА СВОЈОТ ПАРТНЕР?

150 ден

Автор: Барбара Де Анџелис
Издавач: Табернакул
Димензии: 93стр. 17 x 25cm cm
Тежина: 100гр. гр.
ОПИС

Љубовта во сите нијанси секој ден бара една потполна ревизија на нашите мисли и однесувања. Дури и оние без искуство несвесно се нурнуваат во зачудувачка авантура полна со изненадувања. Никогаш не се знае се, се учи одново и одново. Колку пати е повторувана оваа фраза? Всушност, ние жените речиси секогаш сме на работ на нервите кога станува збор за љубовта. Можеби сме малку почуствителни, жалосливи, поделикатни во своето однесување во споредба со машкиот род. Можеби тоа е така но едно е сигурно: нашите придружници како по навика секогаш го комплицираат сето она што нам ни се чини едноставно или, пак, го (балансираат) поедноставуваат она што инаку е комплицирано.

Кошничка
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил

Најава

Немате профил?