Stela i Sani_corap so edna boja

Сани и Стела и еден чорап со боја бела

Каде се изгуби чорапот со боја бела?

Што е мокро, а што е суво?

Помогнете им на Сани и Стела во нивниот двор да го пронајдат чорапот учејќи за боите, формите и спротивното значење на зборовите.

200 ден

ISBN: 9786084892274 Категорија , , , , , Tags , ,
Автор: Бистра Георгиева
Издавач: Три
Димензии: 23*23 cm
Тежина: 30 гр.
Кошничка
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил

Најава

Немате профил?