СВЕТАТА ТАЈНА НА ЉУБОВТА

Поднаслов: Брачната тајна во светлината на православната традиција

https://www.youtube.com/watch?v=iqIxCPtczDk&ab_channel=%D0%9F%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%A6%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%80
Просечната личност, буржуј по дух, нема ни желба, ни време да се инте- ресира за девственоста и, на ист начин, се познава себе пре-добро, да не ја презира сопствената брачна положба во внатрешноста на срцето

Св. Јован Златоуст: “совршените брачници не се инфериорни во однос на монасите, тие можат да покажат подобри добродетели отколку монасите. Но секако, да се венчаш, исто како и да станеш монах значи да преземеш апсолутен ризик…”

399 ден

Bulk deal
Quantity Discount
3 333 ден
4 333 ден
5 300 ден
6 + 300 ден
Bulk pricing will be applied to package:
Автор: Павле Евдокимов
Издавач: Икона
Димензии: 208стр. 128х195 cm
Тежина: 250 гр.
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил