Aleksandar-Prokopiev_Slka-trkalo

Слика-тркало

Александар Прокопиев, истакнат современ македoнски автор, овојпат пред читателската публика излегува со раскази за деца. Овој креативен писател напиша оригинални приказни кои веруваме, со задоволство ќе бидат прочитани, како што веруваме дека повторно ќе бидат преведувани и надвор од нашата земја.

50 ден

Автор: Александар Прокопиев
Издавач: Магор
Димензии: 10,5*15 cm
Тежина: 40 гр.
Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber