СРЕЌНА СРЕДА - сет понуда 05.01.2022

?СРЕЌНА СРЕДА – Нова сет понуда со 20% попуст

?Совршен лидер е совршен водич за ослободување и надоградба на вашиот лидерски потенцијал. Лидерството не е лесен товар, иако е од животно значење. На светот му се потребни лидери. Нашата планета и луѓето коишто живеат тука имаат сериозна потреба од луѓе со имагинација и инспирација кои ќе помогнат да се создаде подобар свет. Вие лично можете да ја подобрите ситуацијата. Има многу луѓе надвор кои чекаат на вас.

?Наука за стекнување на богатство е класичен водич за создавање богатство преку Законот за привлекување. Науката за збогатување ќе ве упати во развивање визија, зајакнување на волјата, култивирање благодарност и примање на обилни подароци во животот.

558 ден

Категорија ,
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил