Среќна среда 22.12.2021

Секоја среда е СРЕЌНА СРЕДА!
Со купување на овој пакет денес донираш 20% од средствата на Детската Онколошка Клиника.
#EднаКнигаЕднаНасмевка
Сет од три книги:
Великиот пост
Бракот и семејството
400 глави за љубовта

Нашиот ум се наоѓа меѓу двајца, ангелот и ѓаволот, од кои секој му го советува она што му е својвствено; едниот добродетел, а другиот порок, Но, умот има власт да го избере и сила да го следи или да го отфрли она што сака.

Нарачајте онлајн на фејсбук и инстаграм или на нашата веб страна: https://ikona.mk/

660 ден

Категорија
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил