СРЕЌНА SВЕЗДА

Поднаслов: ЕДНО МОМЧЕ. ЕДНА ДЕВОЈКА. ЧЕКАЈЌИ ЈА СВОЈАТА ШАНСА ДА БЛЕСНАТ

345 ден

Автор: Кети Кесиди
Издавач: Икона
Димензии: 212стр. 13х20 cm
Тежина: 200 гр.
ОПИС

Маус се труди најдобро што може за да не се вплетка во некоја неволја. Кет пак, се труди најдобро што може да се вплетка во некоја.


И двајцата се добри во тоа, па кога случајно се сретнуваат, тие им се заблагодаруваат на нивните среќни ѕвезди.

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber