СРЦЕ ЗА ЦЕЛИОТ СВЕТ

599 ден

Автор: Старец, Пајсиј, Порфириј и Тихон
Издавач: Икона
Димензии: 566стр. 128х195 cm
Тежина: 600 гр.
ОПИС

Вредноста на материјалните добра постојано расте, додека луѓето постојано ја губат својата вредност

 

Секогаш мораме да бидеме благи и внимателни со ближните за да може и Бог да биде таков со нас

 

Бидете внимателни да не бидете неправедни кон другите. Во наше време, луѓето не се ставаат на местото на другиот, односно не сочувствуваат во нивните проблеми и жалости.

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber