Тивок сведок на тивкиот спасител

КЛИКНИ-ЧИТАЈ (првите страници од книгата)

Со какви мисли се занимаваме,
таков ни е и животот
Ако мислите ни се мирни, тивки,
благородни, кротки и животот ќе
ни биде таков.Ако посветуваме
внимание на околностите во
кои живееме, влегуваме во тој
мисловен круг, па ние немаме
мир и упокоение.

599 ден

Автор: СтарецТадеј Витовнички
Издавач: Икона
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил