Tolkuvanje-na-sonistata_Zigmund-Frojd

Толкување на соништата, книга 1 и 2

Фројдовата револуционерна теорија засекогаш го измени нашиот начин на размислување. За Толкување на соништата, првпат објавена во 1900 година, Фројд во 1931 година напишал: „Книгата ги содржи, дури и според моите денешни согледувања, највредните откритија до кои имав среќа да дојдам. Тоа на човек може да му се случи само еднаш во животот“.

580 ден

Автор: Сигмунд Фројд
Издавач: Магор
Димензии: 14*20 cm
Тежина: 680 гр.
Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber