тотем и табу

Тотем и табу

Книга во која е направен обид првобитната смисла на тотемизмот да се разгатне преку неговите инфантилни траги. Во книгата ќе прочитате за потеклото на сите наши стравови, предрасуди, навики и копнежи во животот. Но, ќе прочитате и за тоа зошто секој маж ги сака сите жени на светот – ама само за себе.

200 ден

Автор: Сигмунд ФРОЈД
Издавач: Ѓурѓа
Димензии: 200стр. 125X200 cm
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил