Убави и проклети

Приказната за образован и амбициозен млад човек, Ентони Печ и неговата убава
жена Глорија. Додека го чекаат наследството од неговиот дедо, нивниот брак е разбрануван од алкохолот и од лакомост. Наследството сè уште е далеку и Ентони и Глорија мораат да се соочат со реалноста. Тие се убави – но исто така се и проклети.

300 ден

Автор: Ф. Скот Фицџералд
Издавач: Ѓурѓа
Димензии: 336 стр. 12.5 х 20 cm
Кошничка
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил

Најава

Немате профил?