УМЕТНОСТА НА ЗАВЕДУВАЊЕТО

Поднаслов: Заведувањето е најнедофатливата, суптилна и ефективна форма на моќ што постои.

449 ден

Автор: Роберт Грин
Издавач: Икона
Димензии: 228стр. 13х20 cm
Тежина: 250 гр.
ОПИС

Заведувањето е најнедофатливата, суптилна и ефективна форма на моќ што постои.

Таа е втемелена врз едноставен психолошки факт: луѓето се перверзни, тврдоглави суштества, коишто поради својата природа ретко ќе го сторат она што го посакуваат. Ако се обидете да ги принудите, тие ќе пружат отпор. Најдобриот начин за заобиколување на нивниот природен отпор е да удрите во нивната најслаба точка, којашто најмалку можат да ја контролираат, нивната желба за задоволство и уживање. Поттикнете такви желби, пријатно држете ги во збунетост и водете ги во поинаква насока, распламтете ги, а тие ќе ѝ се потчинат на вашата волја.

Типови на заводници:

Сирената

Разузданиот

Идеалниот љубовник

Кицошот

Природниот

Кокетата

Шармерот

Харизматичниот

Ѕвездата

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber