Уметноста на личната привлечност : позитивната аура

Откријте дали поседувате позитивна аура, станете отпорни на агресивната привлечност и стекнете аура на позитивна самопочит и самодоверба преку ослободување на сомнежот во себе. Насочете ја свеста кон себе, бидејќи она што е поважно од набљудувањето на другите е уметноста на набљудување на самите себе. Секој може целосно да го промени карактерот на својата лична привлечност, а успехот е во наши раце. Секојпат кога ќе се навратите на оваа книга ќе забележите ново значење во поуките на Аткинсон, a токму тоа ѝ е најголемата вредност. Обучете го умот да го избира правиот вид храна за себе. Илјадници од најистакнатите светски личности ја знаат оваа тајна, сега и вие вбројте се во тој ранг!

400 ден

Автор: Вилијам Вокер Аткинсон
Издавач: Ѓурѓа
Димензии: 184 стр. cm
Кошничка
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил

Најава

Немате профил?