Уметноста на соблекувањето

УМЕТНОСТА НА СОБЛЕКУВАЊЕТО

Поднаслов: Не е вашно што облекуваш туку како го соблекуваш

499 ден

Автор: Стефани Леман
Издавач: Икона
Димензии: 256 стр. 128х195 cm
Тежина: 300 гр.
ОПИС

“Духовито” –

–The Orlando Sentinel

“Во оваа пикантна драма за готвење, стриптиз и семејни вредности Леман покажува дека љубовта ги победува различните потешкотии помеѓу мајката и ќерката”

–Sunday Houston Chronicle

“Леман го облекува нејзиното пишување со хумор, духовитост и проникливост.”

–Summit Daily News

“…Одма до самиот врв на мојата листата на омилени писатели… …уште една восхитувачка и трогателна приказна…”

–Rian Montgomery, Chicklitbooks

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber