Dalaj-lama-umetnosta

Уметноста на среќата

Уметноста на среќата ги комбинира источната традиција на Далај Лама и западната перспектива на д-р Хауард Катлер. Покривајќи ги сите клучни области на човековото искуство, тие ги применуваат принципите на тибетскиот будизам врз секојдневните проблеми и откриваат како може да се постигнат рамнотежа и целосна умствена и духовна слобода.

190 ден

Автор: Далај Лама, Хауард Катлер
Издавач: Магор
Димензии: 11*16 cm
Тежина: 390 гр.
Кошничка
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил

Најава

Немате профил?