фарма друштвена игра

Фарма - друштвена игра

Фарма е друштвена игра за целото семејство.
Фарма е позната игра за патување низ полиња и препреки низ истата.
Се состои од :
– една платформа за играње
– 4 пиони за движење
– една коцка

160 ден

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber