ХОРОСКОП

Поднаслов: ЗАБАВЕН ВОДИЧ НИЗ ЗНАЦИТЕ, ПЛАНЕТИТЕ И SВЕЗДИТЕ

299 ден

Издавач: Херои
Димензии: 160 стр. 13х20 cm
Тежина: 200 гр.
ОПИС

Астрологијата е наука за предвидување на настани што можат да се појават во животот на луѓето, иако има и такви кои веруваат дека хороскопот може да се примени на животни, растенија, предмети, па дури и такви астролози кои ја предвидуваат судбината на една земја заснована врз хороскоп.

За астролозите, „алатката“ е всушност проучување и анализа на положбата на планетите, пред се во моментот на раѓање. На овој начин, оние што можат да разберат како планетите и sвездите влијаат врз животот на поединецот, исто така имаат можност да ја предвидат иднината. Се разбира, се зависи од вас дали верувате во судбината или таквото толкување и предвидување.

Што точно е хороскоп? Едноставно кажано, тоа е графичко претставување на положбата на планетите во моментот на раѓање на секој од нас. За да може астрологот да ја предвиди иднината, неопходно е да има одредено знаење за астролошките закони и правила.

Секоја планета или sвезда има свој индивидуален карактер, кој постојано се менува во зависност од врската со другите планети и sвезди, во времето на хороскопската анализа…

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber