Ajde-da-pravime-film_Aleksandar-Prokopiev-209x300

Ајде да правиме филм

Александар Прокопиев, истакнат современ македoнски автор, овојпат пред читателската публика излегува со раскази за деца. Овој креативен писател напиша оригинални приказни кои веруваме, со задоволство ќе бидат прочитани, како што веруваме дека повторно ќе бидат преведувани и надвор од нашата земја. Книгата „Ајде да правиме филм“ задира во современото детско живеење, фантазија и игра, лесен е за читање, но продлабочен со духот на детскиот нескротлив внатрешен свет.

84 ден

Автор: Александар Прокопиев
Издавач: Магор
Димензии: 14*19 cm
Тежина: 72 гр.
Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber