Cuvanje-na-prirodata

Што сè Ана знае: Чување на природата

Серијата сликовници Што сè Ана знае е наменета за најмладите читатели. Преку кратките текстови и слики најмладите можат да стекнат мошне корисни и практични сознанија на забавен начин. Едицијата содржи сликовници посветени на неколку важни теми како: здравата исхрана, здравиот начин на живот, другарството, чувањето на природата, убавото однесување, домот и однесувањето во сообраќајот.

126 ден

Автор: Симеон Маринковиќ
Издавач: Магор
Димензии: 15*15 cm
Тежина: 25 гр.
Кошничка
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил

Најава

Немате профил?