Prokopiev-Zirkacot

Ѕиркачот

Во неговата проза, небото е убаво. Ликот е како античка статуа на спијач со ерекција. Светот е илузија, а работата на уметноста е да ја дофати таа илузија – тоа е пораката на прозата на Прокопиев.

250 ден

Автор: Александар Прокопиев
Издавач: Магор
Димензии: 11*17 cm
Тежина: 130 гр.
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил