#Љубовен Пакет Бр. 10

Љубовен пакет бр.10

*Молба за Ерос – Сири Хустведт
+ подарок Најубавите мисли за жената

Оваа книга е неверојатна колекција на есеи која се осврнува на многу теми опфатени во нејзините романи – идентитетот, сексуалната привлечност, меѓусебните односи, семејството, менталните болести, моќта на имагинацијата, чувството на припадност. Нејзиниот пристап е непроменет, интимен и разговорлив, нѐпоканува да ги споделиме своите мисли и да размислуваме за сопствените ставови и идеи.

449 ден

Категорија ,
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил