#Љубовен Пакет Бр. 11

Љубовен пакет бр.11

*Други љубовни приказни – Лучијан Дан Теодоровиќ
*приврзок

Во книгата, двата централни лика се ликот на раскажувачот, кој е новинар на еден локален весник, и неговата сопруга, и тие проаѓаат од една секвенца во друга. Нивната приказна се оформува не само преку приказните од различни периоди во живтот на раскажувачот (детство, адолесценција, сегашност), туку исто така и во приказните на споредните карактери. Една по друга, изненадувачки, сите овие секвенци обезбедуваат различни агли од кои љубовта може да се гледа.

517 ден

Категорија ,
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил