#љубовен пакет бр. 4

Љубовна пакет понуда 4:

Најубавата жена во градот – Чарс Буковски
Ако тоа е љубов – Михајло Пантиќ

-Најубавата жена во градот:
Кес е девојката која се соочува со љубомората од родените сестри, оставена од својата мајка и со празнина од починатиот татко љубител на чашката. Најубавата жена во градот е личност полна со љубезност и грижа… девојка која има да понуди многу повеќе од убавина… прекрасно будалче со душа…

-Ако тоа е љубов:
Приказни за њубовта и нејзините различни лица. Од секојдневие до историја. Од хероината која се сретнала со ѓаволот до времето кога љубовта се појавува како конечно исполнување на животот.

715 ден

Категорија ,
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил