#Љубовен Пакет Бр. 9

Љубовен пакет бр.9

*Пред да заспиеш – Лин Улман
*Свеќа

Пред да заспиеш:
Карин истовремено е разиграна и меланхолична – сериска заводничка која се самодефинира како спротивност на жените во нејзинот живот: нејзината мајка, Ани, заводлива, манипулативна и мелодраматична; Нејзината сестра Јулија, нереализирана жена и мајка, поради сомневањето во неверствата на нејзиниот сопруг и тетка Селма која е најгневната старица на светот. Карин ќе биде проклетно најдобриот војник од сите. инвентивна, мудра, смешна и вознемирувачка.

550 ден

Категорија ,
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил