ЉУБОВНИОТ ГОВОР НА ТЕЛОТО

Поднаслов: Научи го говорот на телото и зголеми ја својата самодоверба

349 ден

Автор: Алан и Барбара Пис
Издавач: Икона
Димензии: 168стр, 13х19 cm
Тежина: 200 гр.
ОПИС

СЀ ШТО ТРЕБА ДА ЗНАЕТЕ ЗА ЉУБОВНИОТ ГОВОР НА ТЕЛОТО – ОД АВТОРИТЕ НА МУЛТИМИЛИОНСКИОТ БЕСТСЕЛЕР ВРВНАТА КНИГА ЗА ГОВОРОТ НА ТЕЛОТО

• Разбирање на играта на спарување
• Уметноста на додворувањето и на флертувањето
• Брзи состаноци, први состаноци, забави, запознавање на интернет, и некои други „самоубиствени“ мисии
• За добро или за лошо – тајните на успешните врски

Од користењето на говорот на телото за да се зголемат шансите за спарување, па сè до пронаоѓањето на долгорочен партнер, Љубовниот говор на телото ќе ви помогне да го препознаете и да го поправите говорот на телото, кој можеби не работи во ваша корист.

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber