ЉУБОВНИ ЛЕКЦИИ

Поднаслов: За светот можеби си само една личност, но за една личност може да си цел свет

ТТ

299 ден

Автор: Џеклин Вилсон
Издавач: Икона
Димензии: 208стр. 13х20 cm
Тежина: 220 гр.
ОПИС

Пру и сестра ѝ, Грејс, целиот живот го поминале дома, учејќи со нивниот исклучително строг татко. Кога, во еден момент, нивниот татко ќе заврши во болница, Пру конечно ќе открие како е да се биде слободна.


Кога ќе стапне на училиште за прв пат во животот, Пру не се снаоѓа баш најдобро. Единствениот човек со кој таа може да разговара е нејзиниот мил, фин и млад професор, Ракс. Кога ќе започне да работи како дадилка за Ракс, Пру почнува сѐ повеќе да копнее по оние десет минути кои ги поминуваат сами во колата, додека Ракс ја носи дома. Но Пру не може да продолжи да ги крие своите чувства, нели?


Во еден луд и волшебен миг си помислив дека сака да ме бакне…


Пру и сестра ѝ, Грејс, целиот живот го поминале дома, учејќи со нивниот исклучително строг татко. Кога, во еден момент, нивниот татко ќе заврши во болница, Пру конечно ќе открие како е да се биде слободна.


Кога ќе стапне на училиште за прв пат во животот, Пру не се снаоѓа баш најдобро. Единствениот човек со кој таа може да разговара е нејзиниот мил, фин и млад професор, Ракс. Кога ќе започне да работи како дадилка за Ракс, Пру почнува сѐ повеќе да копнее по оние десет минути кои ги поминуваат сами во колата, додека Ракс ја носи дома. Но Пру не може да продолжи да ги крие своите чувства, нели?


Мошне занимлив портрет на една забранета врска од писателката на одлични бестселери – Џеклин Вилсон.


„Книжевна супер-ѕвезда“ – Independent


„Добитничката на Children’s Laureate, Џеклин Вилсон исклучително добро ги разбира денешните тинејџерки“ – Observer

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber