#љубовни попусти бр.1

Пакет понуда бр.1
-20% намалување

?Љубовниот говор на телото
?Уметноста на соблекувањето

Љубовниот говор на телото:
•Уметноста на додворувањето и на флертувањето
• Брзи состаноци, први состаноци, забави, запознавање на интернет, и некои други „самоубиствени“ мисии
• За добро или за лошо – тајните на успешните врски

Од користењето на говорот на телото за да се зголемат шансите за спарување, па сè до пронаоѓањето на долгорочен партнер, Љубовниот говор на телото ќе ви помогне да го препознаете и да го поправите говорот на телото, кој можеби не работи во ваша корист.

638 ден

Категорија ,
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил