33 СТРАТЕГИИ ЗА ВОЈУВАЊЕ

Поднаслов: Ако животот е борба ви треба поостар нож, Independent

499 ден

Автор: Роберт Грин
Издавач: Икона
Димензии: 220стр. 13х20 cm
Тежина: 250 гр.
ОПИС

Cветски цивилизации; синтеза на политичките, философските и религиските текстови и илјадници години на насилни судири.
33 Стратегии за војување е исцрпен водич за суптилна социјална игра во секојдневниот живот. Заснован е на мудри, вечни поуки и на многубројни примери од историјата, вклучуваќи ја генијалноста и лудоста на сите:

од Александар Македонски до Наполеон, од Шака Зулу до лордот Нелсон, од Ханибал до Маргарет Тачер, но и од водечките индустријалци, самураи и дипломати

Како неопходна книга, Концизни 33 Стратегии за војување овозможува полна психолошка муниција која ви е потребна да ги надминете губитничките шаблони и засекогаш да стекнете предност

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber