48 ЗАКОНИ НА МОЌТА

Поднаслов: ОД АВТОРОТ НА Уметноста на ЗАВЕДУВАЊЕТО 48 Закони на моќтае врвен водич низ современата манипулација. Една од најзабавните и најкорисните книги што некогаш ќе ги купите

Некои си играат со моќта, и ја губат поради фатална грешка. Некои одат предалеку, или недоволно далеку. Сепак, постојат луѓе кои ги прават вистинските потези и се способни да ја привлечат моќта со речиси натчовечка вештина.

499 ден

Bulk deal
Quantity Discount
3 333 ден
4 333 ден
5 300 ден
6 + 300 ден
Bulk pricing will be applied to package:
Автор: Роберт Грин
Издавач: Икона
Димензии: 212стр. 128х195 cm
Тежина: 250 гр.
Кошничка

Најава

Немате профил?

Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Продавница
0 items Кошничка
Мој Профил