50-ТИОТ ЗАКОН

499 ден

Автор: Роберт Грин и 50 cent
Издавач: Икона
Димензии: 348 стр. 13х20 cm
Тежина: 300 гр.
ОПИС

nihil timendum est

50-от Закон им помага на луѓето да го “прегрнат стравот со мечкина прегратка”

Tris Brown, Music Producer

Зачудувачки и понекогаш трогателно… Џексон помага да се приближи основниот инстинкт за преживување од Њујоршкото гето во салите за состаноци

Michael Odell, The TimeS

Во Педесеттиот закон, иконата на хип-хоп и поп културата, 50 Cent, ги здружува силите со Роберт Грин, авторот на бестселерот 48 закони на моќта. Резултатот од нивната соработка е „библија“ за успех во животот и работата, која се заснова на еден единствен принцип: не плаши се од ништо. Книгата вклучува интимни приказни на 50 Cent за неговиот живот на улиците и за патот до славата, како и примери од други луѓе кои ги надминале тешкотиите, следејќи ја Педесеттиот закон. Ова е длабоко инспиративна книга, совршена за современиот деловен човек, како и за било кој заинтересиран за неверојатниот животен пат на 50 Cent

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber