build and play

Build & play - Детска играчка

Состави мал болдужер и биди механичарот на светот.
Заедно со 56 парчиња, инструкции и алатки за составување пробај да го составиш ова работно возило!
Предложено за деца од 5+ години.
Да се сложува со надзор од родител или старател.

450 ден

Продавница
0 items Кошничка

Кошничка

Затвори

Најава

Затвори

Scroll To Top
Facebook Twitter Pinterest WhatsApp WhatsApp Telegram Viber